Hola!
sóc la Marina
T’explicom éssobrem i!

Graduada en Comunicació Audiovisual a la URV, amb un Postgrau de Màrqueting Digital a la IULM (Milà) i amb una trajectòria de gairebé 10 anys treballant en diverses empreses del sector, no només et puc aportar coneixements i experiència, sinó que, tot i la comoditat d’externalitzar el servei, passaré a ser una més del teu equip!

 

M’agrada treballar colze a colze amb els meus clients; no concebeixo altra manera de fer-ho! I, per aconseguir-ho, tinc clar que no sóc una agència de comunicació (ni pretenc ser-ho) i tampoc treballo amb 50 projectes a la vegada. Així que el meu objectiu és i serà sempre oferir-te proximitat i implicació des d’un inici!

Sóc una autèntica
apassionada de la fotografia
Sóc una autèntica
apassionada de la fotografia

El Max, un dels principals “culpables” que hagi emprès l’aventura de ser autònoma, és també la víctima de moltes de les instantànies que capto amb la meva Lumix G9II. I sí, també sóc una “mirrorless lover”!

La fotografia
que ho va
iniciar tot!
que ho va iniciar tot!

Una escapada l’any 2012 als pirineus catalans no només va ajudar-me a descobrir la meva gran passió; la fotografia de paisatge, sinó que també va propiciar que m’endinsés en el que es convertiria el meu futur professional; el món audiovisual. I aquesta foto és la “culpable” que, ara i aquí, estiguis llegint aquestes línies!